O nama

Tvrtka festta d.o.o. prisutna je na tržištu već više od 30 godina u prodaji, servisu i proizvodnji medicinskih uređaja i opreme. Tijekom godina gradili smo tvrtku i stjecali iskustva kako bi se pravovremeno prilagodili vremenu, te mogli odgovoriti na tehnološke i poslovne izazove u svrhu vlastitog razvoja i ispunjenja zahtjeva prema našim korisnicima.

Sukladno našoj težnji i trajnom cilju za postizanjem što veće sveukupne kvalitetete poslovanja, 2008. godine uveli smo te izvršili prvu certifikaciju prema međunarodnom standardu ISO9001, naknadno ISO14001, a 2013. godine ISO13485 koji se odnosi isključivo na medicinsku djelatnost. Navedeni standardi su zahtjevni i sprovođenjem istih podižemo kvalitetu poslovanja, tehnički nivo tvrtke i odgovornost. Kroz godišnje audite i svako trogodišnje re-certificiranje ispitujemo našu dosljednost, kvalitetu i sprovođenje ciljeva.

Kvaliteta

U svrhu ostvarenja kvalitete, očekivanja, ciljeva i odgovora na potrebe trenutnog vremena, naše djelatnike redovito šaljemo na razne stručne edukacije, a osobito trajno ulažemo u edukacije servisera kod naših principala kao i u servisnu mjernu opremu.

Naš fokus je korisnik. Sve aktivnosti i procesi izgubili bi smisao ako korisnicima ne bi isporučivali kvalitetnu opremu i uređaje. Iz tog razloga veliku pažnju posvećujemo odluci o odabiru ino tvrtki čije uređaje i opremu distribuiramo na tržište. Osnovni uvjet je inovativnost i stalni tehnološki napredak proizvođača, kvaliteta uređaja i opreme, osigurana edukacija i servisna podrška prema distributeru.

Uz uobičajenu prodaju, posebno želimo istaknuti naše sudjelovanje na velikom broju javnih nadmetanja. Kao odabrani najbolji ponuđači stekli smo mnoge reference u opremanju zdravstvenih ustanova, bolničkih odjela, poliklinika, domova zdravlja, zavoda za hitnu medicinsku pomoć, itd…

Našim korisnicima osiguravamo servis za svu opremu i uređaje iz našeg programa, a također nudimo i uslugu servisa za ostale uređaje za koje posjedujemo servisnu dokumentaciju i možemo dobaviti rezervne dijelove. Osim popravaka nudimo i provjeru ispravnosti, funkcionalnosti i sigurnosti uređaja prema HRN IEC 60601 standardu.

Zbog iskustva i navedenih aktivnosti vjerujemo da smo pouzdan i siguran partner našim korisnicima.

© Copyright Festta 2021 | Design by WEB PULSE